EVENEMENTEN BINNENKORT

Voor een totaaloverzicht van alle evenementen, zie voorstellingen!
OPENLUCHTTHEATERSEIZOEN IN DE STARTBLOKKEN

De openluchttheaters in Nederland bieden in 2014 van mei tot en met september een gevarieerd programma voor jong tot oud, met grote namen en lokale artiesten, met pop, jazz, klassiek, werelmuziek, opera, theater, comedy & cabaret, toneel, film en diverse festivals.

Optredens van artiesten asl Blaudzun, Ilse de Lange, De Dijk, Bløf en Normaal vinden plaats in de openluchttheaters in Heeswijk-Dinther, Soest, Bloemendaal, Hertme, Eibergen en Lochem. Maar ook een verscheidenheid aan tribute bands zal op diverse podia staan om hun helden als Pink Floyd, Led Zappelin, Johnny Cash, John Denver en Abba te vertolken. The Woodstock Tribute Band zorgt voor een heuse Woodstock beleving en The LSB Esperience eert helden als Crosby, Stills & Nash, Jackson Browne, James Taylor, The Eagles, Venice, The Doobie Brothers, Fleetwood Mac, The Beatles en Crowded House. Het Windstrekenfestival in Lochem staat garant voor een top line-up van tribute bands.

Opera op het water in Rotterdam of bij de grotten van Valkenburg. OpenluchtFilms in Overloon, Hertme, Eibergen, Luttenberg, Soest en Nijverdal. Maar ook evenementen als het Bluesrock Festival in Tegelen, Wanderlust in Berghem, het ParkVibes Festival in Nijmegen en het Afrikafestival in Hertme zorgen voor onvergetelijke momenten.

De jongeren komen in de openluchttheaters ook ruimschoots aan bod met muziek, theater, circus en goochelaars. Voor de peuters en kleuters zijn er voorstellingen van Dirk Scheele, Sesamstraat, Woezel & Pip, Tante Thee, Poppentheater Piepmuis en Dansen met het Zandkasteel. Daarnaast een ruime keus aan jeugd- en familievoorstellingen van Hilaria, Hakim, De Kleine Zeemeermin, Ronja de Roversdochter, Opa Don Quichot, Dik Trom, Aladdin en de Wonderlamp, De Nieuwe Kleren van de Keizer, Kapitein Haak & Tinkerbell en Jacques Vriens.

De openluchttheaters bieden wederom een schitterend programma met een extra dimensie: de sfeer, de toegankelijkheid en de gezelligheid maken elke voorstelling tot iets bijzonders.

Het openluchttheater: een unieke belevenis!

Voor een volledig overzicht en uitgebreide informatie over de openluchttheaters in Nederland (locaties, programma's en kaartverkoop): www.OPENLUCHTTHEATERS.NL >> terug naar overzicht
 
Contact