EVENEMENTEN BINNENKORT

Voor een totaaloverzicht van alle evenementen, zie voorstellingen!
LANDELIJKE START OPENLUCHTTHEATER SEIZOEN 2014

Zondag 25 mei vindt de officiële opening van het openluchttheaterseizoen plaats in Roosendaal. Dé opmaat naar een zomer vol theater in een sfeervolle buitensetting. De heropening van Openluchttheater Vrouwenhof was voor de Vereniging Nederlandse Openluchttheaters (OPENLUCHTTHEATERS.NL) een prachtige aanleiding om de openingsmanifestatie hier te houden.

De afgelopen maanden is door een groep zeer enthousiaste vrijwilligers, met financiële steun van enkele sponsoren, hard gewerkt om Openluchttheater Vrouwenhof weer gebruiksklaar te maken. Roosendaal kan de hele zomer genieten van zeer gevarieerde theater- en muziekvoorstellingen in stadspark Het Vrouwenhof.

Het programma

De Vereniging Nederlandse Openluchttheaters, de Stichting Brabantse Openluchttheaters (SBO) en Stichting Openluchttheater Vrouwenhof hebben nauw met elkaar samengewerkt om het Roosendaalse én het nationale theaterpubliek een inspirerend en afwisselend openingsprogramma te bieden

Van 13.00 tot 17.00 uur optredens van Robin van Sundert en Corné van Sprundel, dans- en toneeluitvoeringen van onder meer Het Roosendaals Toneel en Muziekvereniging Roosendaal. Uiteraard zullen ook de VNO, SBO en Stichting Openluchttheater Vrouwenhof zich presenteren. De bekende band Stoot! zorgt voor een spetterende afsluiting.

De toegang bij deze bijzondere en feestelijke start van het openluchttheaterseizoen en de heropening van Openluchttheater Vrouwenhof is gratis.

 

Mei in de openluchttheaters

Maar er gebeurt in mei nog veel meer in de openluchttheaters, met optredens van o.a. De DIjk in Bloemendaal en Soest, Het BastPopFestival in Berghem, Het AmfiPop Festival in Gendringen, Dik Trom in Someren, Hilaria met "Dolfinarium" in Lochem, Ilse de Lange in Eibergen, De Wëreldbänd in Bloemendaal, Sesamstraat in Amersfoort, De Passiespelen in Hertme, Opa Don Quichot in Oisterwijk en Rowwen Hèze in Mariahout.

Voor een volledig overzicht en uitgebreide informatie over de openluchttheaters in Nederland (locaties, programma's en kaartverkoop): WWW.OPENLUCHTTHEATERS.NL >> terug naar overzicht
 
Contact