EVENEMENTEN BINNENKORT

Voor een totaaloverzicht van alle evenementen, zie voorstellingen!
WINTERVOORSTELLING EEMNES

Onbekend maakt onbemind gold deze keer zeker niet voor het Gooise Openluchttheater de Lieberg. De eerste kennismakingsbijeenkomst met de bewoners van de Heidehoek was hartelijk en de sfeer was meteen gezellig.
Onder toeziend oog van wethouder Bram Wondergem en de boswachter van het Gooisch Natuur Reservaat Ron Rossel, heeft het bestuur van het Openluchttheater in Eemnes ongeveer 40 bewoners kennis laten maken met dit unieke stukje natuur, grenzend aan hun achtertuin. Veel van de bewoners waren nog nooit in het Openluchttheater geweest. Zij reageerden voornamelijk aangenaam verrast. De boswachter gaf een rondleiding waarbij hij de geschiedenis van het gebied en het ontstaan van het theater toelichtte.
Het weer was wispelturig winters, maar door de warme drank en door de troubadourmuziek kon dat niemand deren.
Marie-Louise Veenboer (voorzitster) kon al een tipje van de sluier oplichten met betrekking tot het programma van dit jaar: Peer Gynt  - Een samenwerkingsproject tussen het theater en Deo et Arti, Pinokkio, Fatima en de Dromendief en de kinderopera Rigoletto van Verdi. De voorstellingen zijn alle familievoorstellingen.
Toestemming voor nog twee extra voorstellingen na de zomervakantie is aangevraagd. Als u meer informatie wil over het Openluchttheater dan kunt u dat lezen op www.delieberg.nl

Foto v.l.n.r.: Ron Rosse, Marie Louise Veenboer, Bram Wondergem, bewoonster, Leon Lutterman>> naar nieuwsoverzicht
 
Contact