OPENLUCHTTHEATERS MARKTPLAATS

Via deze webmarktplaats kunnen impresariaten en theatermakers producten, voorstellingen en diensten aanbieden aan de openluchttheaters in Nederland. VNO-leden kunnen bovendien een vraag naar een product of dienst kenbaar maken.

Heeft u iets aan te bieden?
Klik op 'zelf aanbod plaatsen' om uw diensten aan te bieden.

Heeft u iets te vragen?
Alleen theaters aangesloten bij de VNO, of medewerkers van de VNO kunnen vragen op deze website plaatsen via het toegangsaccount, waarmee zij ook hun evenementen op deze website plaatsen.

Heeft uw theater nog geen account?
U kunt een account aanvragen door onderaan op deze pagina op contact te klikken en vervolgens op 'evenementen invoeren'.

Het bestuur van de Vereniging van Nederlandse Openluchttheaters kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de inhoud van de geplaatste vragen en aanbiedingen. Ook houdt het bestuur zich het recht voor om vragen en aanbiedingen te verwijderen van de marktplaats.


Titel advertentie:
Naam aanbieder:
Naam voorstelling:
Soort voorstelling / theateractiviteit:
Prijsindicatie:
Doelgroep:
Duur:
Speelperiode:
Foto (max. 800KB groot)
PDF
Opgelet! Mocht u teksten uit bestanden via kopiƫren en plakken op onze marktplaats zetten, zorg er dan voor dat dit tekst is zonder opmaak. Het handigst kunt dit doen door uw tekst eerst naar een bestand in het programma kladblok te plakken en van daaruit te kopiƫren en te plakken naar de module in onze website. Doet u dat niet dan loopt u het risico dat de opmaak van uw advertentie er vervormd uit komt te zien.
Omschrijving:
Contactgegevens:
Website (zonder http://):